Rólunk

Tudjátok, milyen érzés, ha valóra válik az álmotok? Mert mi pontosan ezt éljük meg a szerkesztőségben, miközben kinyitjuk és elolvassuk a Bio & Life első magyar számát. Bízunk benne, hogy Ti is osztoztok velünk ebben a felemelő érzésben.

Mivel a Bio & Öko & Természetes tematika gondolata már több mint húsz éve bennünk él, az előkészületeket nem munkaként, hanem fantasztikus, örömteli játékként éltük meg. A természet, az egészség számunkra – és hiszem, hogy Számotokra is – fontos és kifogyhatatlan téma. Tekintettel a Bio & Öko & Természetes termékek egyre növekvő keresletére – valamint arra a tényre, hogy a magyar piacon véleményünk szerint jelenleg nem létezik velük foglalkozó más, hiteles médium –, elkészítettük Nektek ezt a tudományos életmódmagazint, mely az említett szegmens értékes és érvényes tudásának terjesztésére koncentrál. Széles skálán állítottunk össze Számotokra hiteles és hasznos információkat; újdonságokkal és érdekességekkel szolgálunk a kezdőknek – akik még épp csak felfedezik az egészséges világot – ugyanúgy, mint az elkötelezett profiknak. Egy olyan magazint alkottunk, ami a komplex tudástár szerepét tölti majd be a tudatos életmódtól egészen a professzionálisan megélt egészségtudatosságig terjedő, széles spektrumban.

A magazin szlovák és magyar főszerkesztője a közös munka során sikeresen és nagyon hatékonyan tudott együtt dolgozni, mivel mindkettőnket azonos cél vezérel: megmutatni Olvasóinknak egy igazán előremutató, egészség- és környezettudatos élet szépségeit és hasznát. Engedjétek meg, hogy köszönetet mondjunk minden barátunknak és szimpatizánsunknak a csodálatos hozzáállásért és a rendelkezésünkre bocsátott információk minőségéért. Minden egyes cikk az egészségért és örömmel született. A Bio & Life Nektek utat igyekszik mutatni, minket pedig minden egyes szám megalkotásakor újabb kihívás elé állít.

A Bio & Life szlogenje a következő: „A magazin, ami megváltoztatja az életed”, és ezzel úgy gondoljuk, egyértelműen kifejezzük tartózkodásunkat a mai, többnyire értéktelen, mainstream termékektől. Magazinunk minden egyes számában pontosan ezt fogjátok találni: értékes információkat, melyek megváltoztatják életeteket.

Inspiráló és egészséges olvasást kívánunk mindenkinek!

A Bio & Life csapata nevében:

Andrew Cajko, tulajdonos, ügyvezető
Kutasi Kelly, főszerkesztő